top of page

KFC onderzoekt mogelijkheden om vegan te gaan

Bijgewerkt op: 10 mrt. 2020

Fastfoodketen KFC heeft een vegetarische optie aan haar menu toegevoegd en onderzoekt de mogelijkheden voor vegan producten. “Naast dat we veel vragen vanuit onze gasten kregen over of we vegetarische producten aanbieden, volgen we ook de markt- en consumententrends”, aldus een woordvoerder namens Kentucky Fried Chicken tegenover Vegan Business.

“We zien daarin vooral een kans in de vegetarische markt, wat nog onontgonnen terrein is voor ons. Uiteraard volgen we de trends op de voet en onderzoeken we daarin ook de mogelijkheden om vegan te gaan. Voor nu zijn we heel trots dat we nu een heel lekker vegetarisch product aan kunnen bieden met de herkenbare smaak van KFC.”


Chickenless Chicken Burger

Vandaag opende in Nederland het allereerste vegetarische KFC-restaurant ter wereld. In het kader van de Nationale Week Zonder Vlees serveert KFC restaurant Binnenwegplein in Rotterdam deze week alleen maar vegetarische gerechten.


In het filiaal zal een uitgebreid en uniek vegetarisch menu geserveerd worden, bestaande uit een Chickenless Burger, Chickenless Bucket, Chickenless Fingerfood, Chickenless Ricebowl, Chickenless Wrap en Chickenless Boxmeals.


Tevens is in alle KFC-restaurants van Nederland vanaf vandaag de nieuwe Chickenless Chicken Burger verkrijgbaar. Dit is de eerste vegetarische optie op het vaste menu van KFC.


Komentar


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page