top of page

'Meer inhoud voor een lagere prijs'

Na een periode van afwezigheid is de vegan kaas van Charly’s All Is Fair weer verkrijgbaar. De producten hebben een nieuwe naam én er zijn drie nieuwe smaken toegevoegd. "De wens om bij te dragen aan een betere wereld voor mens, dier en milieu heeft mij door de moeilijke periode heen gesleept evenals de vele lieve en positieve berichten van fans”, zegt Charly’s-oprichter Charlotte Zum Vörde Sive Vörding tegenover Vegan Business.

“Het was hartverwarmend om te lezen dat mensen heel graag onze Charly's terug in de winkels wilden hebben. Ik ben zo trots dat we in de nieuwe verpakking meer inhoud voor een lagere prijs kunnen bieden. Zelfs de helft van de producten komt vanaf nu in glazen potjes. Ons voormalig assortiment is uitgebreid met twee gefermenteerde spreads en een prachtige brie. De komende tijd gaan we werken aan meer bekendheid van ons huidige assortiment en ondertussen werk ik hard aan een nieuwe lijn van producten waarmee we impact gaan maken!"

Charly’s All Is Fair is nu geherintroduceerd via groothandel Udea en onder andere te koop bij Ekoplaza. Alle producten zijn biologisch, op basis van fair trade cashewnoten zijstromen van een boerencoöperatie in Burkina Faso. Bovendien zijn ze glutenvrij, lactosevrij, kokosolievrij, sojavrij, suikervrij, gemodificeerd zetmeelvrij, kleur-, geur- en smaakstoffenvrij.Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page