top of page

Natulatte heeft geslaagde testdag bij Animo

Natulatte heeft woensdag haar product met succes getest bij Animo in Assen. “Om kwalitatief hoogwaardige koffieautomaten te produceren is het van belang dat de uiteindelijke smaak van de drank in de beker top is”, legt Colin Robaard, marketingmanager bij Animo, uit aan Vegan Business. ”Onze koffieautomaten zijn onafhankelijk in de ingrediënten keuze.”

“Het is daarom fijn om bevestigd te zien dat de ingrediënten van een nieuwe speler op een goede manier uit de automaat komen", aldus Robaard. "En juist omdat het product van Natulatte aansluit bij de vegan en lactosevrije trend is dit extra interessant."


"De samenstelling van Natulatte is anders dan de traditionele ingrediënten wegens het ontbreken van vet. Dit is van invloed op de uiteindelijke schuimlaag. Kortom, er komt nog een vervolgtest!”

Animo maakt hoogwaardige koffiezetsystemen en -automaten. Natulatte is producent van vegan havermelk creamers en lattes die geschikt is voor koffieautomaten. De producten van Natulatte zijn niet alleen vrij van dierlijke ingrediënten, maar ook 100% plantaardig, lactosevrij, zero waste en biologisch.

Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page