top of page

Oppo lanceert twee nieuwe smaken bij AH

Het caloriearme ijsmerk Oppo Ice Cream heeft twee veganistische smaken toegevoegd aan haar assortiment. Very Almondberry en Simply The Zest zijn in Nederland verkrijgbaar bij Albert Heijn. “We werken al meer dan drie jaar aan ons plantaardige assortiment en zorgen ervoor dat onze tubs net zo hoog in kwaliteit zijn als ons zuivelijs”, zegt Harry Thuillier tegenover Vegan Business. Oppo Ice Cream werd in 2014 opgericht door de broers Harry en Charlie Thuillier.

Charlie vult aan: “Andere merken hebben haast gemaakt om hun veganistische producten te lanceren. Dit is ten koste gegaan van de authentieke smaak en texturen. Wij zijn het merk dat beroemd wil worden om smaak, niet om calorieën en daarom wilden we een product lanceren waar iedereen dol op zou zijn."


Very Almondberry is melkvrij amandelijs met frambozensaus, terwijl Simply The Zest een romig zuivelvrij panna cotta ijs is, met echte stukjes lemon zest en een verfrissende citroen swirl. De eerste smaak bevat slechts 160 calorieën per halve tub, terwijl de andere smaak 157 calorieën per halve beker bevat. De vegan producten van Oppo zijn niet in elk filiaal van AH verkrijgbaar.


Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page