top of page

Veganies komt in juli met nieuwe smaak

Veganies, producent van veganistisch ijs, richt zich na Limburg met een uitgebreid assortiment nu op de rest van Nederland. Het bedrijf heeft inmiddels 18 smaken ontwikkeld en werkt momenteel aan een nieuwe smaak, die vanaf juli verkrijgbaar is. “Dat is een grote verrassing”, zegt Joost Damen namens Veganies tegenover Vegan Business. “Een tipje van de sluier; iets met mint…”

“Veganies staat te popelen om heel Nederland te veroveren met het lekkerste veganistisch ‘room’ ijs wat op dit moment in Zuid-Nederland te krijgen is. Smaken als Lotus Speculoos, pistache, rijstepap en stracciatella. Voor Veganies heel normaal, maar voor zoveel mensen een totale verrassing dat deze smaken worden omgetoverd tot vegan ijs. Het is onze ambitie om heel Nederland kennis te laten maken met de kunst van Veganies. Wat wij kunnen, moet heel Nederland proeven!”

Veganies is onderdeel van Laaker Boere ies, waar sinds 2010 ambachtelijk ijs wordt geproduceerd voor ijssalons, horeca en restaurants. Het assortiment van Veganies bestaat momenteel uit: arretjescake, caramel, granola, koffie, Oreo, peanut Oreo, rijstepap, kaneel, kaneel-kers, Lotus Speculoos, pistache, vanille, banaan, chocolade, stracciatella, nootjes, banaan-kokos en yoghurt-bosvruchten. Alle smaken zijn verkrijgbaar in 0,5 liter potjes, 2,5 liter bakken en 5 liter bakken.


Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page