top of page

Vuzz Nederland op 1 juli van start

Online restaurant VUZZ Nederland gaat op woensdag 1 juli van start met het bezorgen van koelverse vegan maaltijden. “Onze producten zullen alleen verkrijgbaar zijn via onze website”, zegt oprichter Hayat Snoubri tegen Vegan Business. “Onze website is officieel nog niet in werking, want we zijn nog aan het bouwen.”


Hoewel de start in Nederland nog niet heeft plaatsgevonden, kijkt Vuzz ook al naar levering in het buitenland. “Vanaf eind dit jaar willen we ook vegan maaltijden door heel België gaan bezorgen. Daarover zijn we op dit moment in gesprek met onze logistieke partners.” Daarnaast heeft Hayat de ambitie om van Vuzz een echt merk te maken. “Onze vegan gerechten zijn niet alleen afgeleid van reeds bestaande recepten, maar wij creëren zelf ook recepten die exclusief bij Vuzz besteld kunnen worden. Wat ons ook uniek maakt, is dat wij alles, maar dan ook echt alles ambachtelijk maken. Van ons flatbread tot aan onze samosa's.”

‘De ouderwetse manier van gerechten samenstellen is niet meer van deze tijd’

Op jonge leeftijd werd Snoubri door haar moeder gestimuleerd een stoofpot te maken. “Ik was 11 Jaar toen mijn lieve Oum vol vertrouwen, maar ook een tikje nonchalant vroeg of ik een traditioneel tajinegerecht van scratch wilde klaarmaken. Nog nooit in mijn leven had ik gekookt, maar toch zei ik volmondig ‘Ja!’ Want hoeveel uren heb ik wel niet vol bewondering naar mijn Oum gekeken en haar kooktechnieken en -kunsten bewonderd. Het leek wel toveren! Sindsdien kook en experimenteer ik met smaken, kruiden, geuren en kleuren. Alles heeft de juiste balans nodig voor de juiste smaak. Plantbased koken is voor mij een openbaring geweest omdat uit wetenschappelijke onderzoeken is gebleken talloze voordelen ermee kunt behalen. Niet alleen lichamelijk, maar ook het milieu. Daarom staat Vuzz voor duurzaamheid en onderscheidt zij zich door wereldvariatie aan gerechten. Van Marokkaanse dips tot aan Indiase curry's. De ouderwetse manier van gerechten samenstellen is niet meer van deze tijd. Wij bieden de mogelijkheid om verschillende side dishes te combineren, zodat je van alles wat hebt. Een gerecht op maat. Van fried rice tot aan diverse snacks en groenten bites.”


תגובות


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page