top of page

Care By Nature komt met alternatief voor visolie

Deze maand brengt de in Soest gevestigde supplementenwebshop Care by Nature de eerste batch Uno Cardio VEGAN algenolie op de Nederlandse markt. Het product werd ontwikkeld door Jo Wyckmans, oprichter van WHC Labs. “Na uitgebreide studie geloofde ik heilig in de gezondheidsvoordelen van omega-3”, vertelt Wyckmans.

“Samen met de beste producenten ter wereld ontwikkelde ik de hoogstzuivere en krachtigste omega-3 op basis van visolie ter wereld, beter bekend als UnoCardio 1000. Dit product heeft de wereldmarkt veroverd en staat al jaren nummer 1 in de VS.” Volgens Wyckmans krijgen veganisten omega-3 vetzuur binnen in de vorm van alfalinoleenzuur (ALA). “Het lichaam probeert daaruit de essentiële vetzuren EPA en DHA te maken. Dat lukt echter niet of nauwelijks: Maximaal 8% wordt in EPA en DHA omgezet. En juist deze vetzuren zijn broodnodig om goed te functioneren. Ik raad mensen met een vegetarische levensstijl daarom aan hun dieet met een stevige dosis EPA en DHA aan te vullen.”

Uno Cardio VEGAN is onder meer vrij van kleurstoffen, lactose- en gluten. Het visoliealternatief is vanaf nu te bestellen door artsen, therapeuten en vaste klanten van Care by Nature. De CAP is € 39,95 per stuk. Eén verpakking bevat 30 softgels.


Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page