top of page

It’s Greenish levert ‘veel proefpakketten’ uit van vegan vulling voor worstenbroodjes

In de eerste week heeft It’s Greenish veel proefpakketten uitgeleverd van hun vegan vulling voor worstenbroodjes. “We zijn nu een week verder en hebben al veel aanvragen binnengekregen voor proefpakketten”, zegt Ton Lagas, één van de oprichters van It’s Greenish tegenover Vegan Business.

Vorig jaar ontwikkelde It’s Greenish in opdracht van de Brabantse worstenbroodbakker Keilekker een vulling voor een 100% plantaardig worstenbroodje. Deze wordt met groot succes verkocht. Om het product onder de aandacht van andere bakkers en slagers in Nederland te brengen, startte It’s Greenish een week geleden met de uitlevering van een gratis proefpakket. “Het proefpakket bestaat uit 475 gram vulling. Dit is een droge granulaat die je moet aanmaken met water waardoor je 1 kilo vulling krijgt, die je dan in plaats van gehakt in het worstenbroodje kunt verwerken. Verder gebruik je 20 gram kruiden. Het is ook mogelijk om een eigen kruidenmengsel toe te voegen.”


It’s Greenish is drie jaar geleden opgericht door de broers Ton en Frank Lagas en richt zich op de ontwikkeling van unieke vleesvervangers. It's Greenish produceert bij voorkeur producten die volledig veganistisch zijn. Zo introduceerde het bedrijf als eerste de algen-quinoa burger en de Gouda nuggets.


Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page