top of page

Jumbo Foodmarkt Groningen voert kortingsactie met PLNT-assortiment

Bijgewerkt op: 25 jun. 2020

PLNT, het nieuwe vleesvervangersmerk van Future Food Group, maakt haar debuut in de schappen van de vestigingen van de Maripaan Groep. Vanaf vandaag tot en met zondag 28 juni profiteren klanten van Jumbo Foodmarkt in Groningen van 50% korting op de aankoop van PLNT-producten.

“Zoals wellicht bekend zijn we met onze winkel Jumbo Foodmarkt Groningen met 10 meter vegan de grootste speler van Nederland”, zegt Pieter Kuizenga, commercieel manager bij de Maripaan Groep. “Plantaardige voeding is geen trend of hype, maar is voor veel mensen een levenswijze en dit aantal groeit alleen nog maar. We zien dat wekelijks terug in deze winkel. Toen ik over het concept van PLNT hoorde, werd mijn nieuwsgierigheid geprikkeld. Dit concept, met zoveel productcategorieën, is enorm vernieuwend, vooral op smaak. Zeker de vega-waren, de plantaardige variant van vleeswaren, is een volgende stap in deze categorie. Onze consumenten komen uit heel Nederland, en belangrijk is dus om altijd innoverend te blijven, en daarmee dus de klant te blijven verrassen. Dit merk past enorm goed in deze strategie, en ben daarom ook trots dat ook deze lancering weer in Groningen is.”

PLNT is ontwikkeld door Future Food Group en heeft als slogan: Lekker voor vandaag, het beste voor morgen. Door de focus te leggen op ‘gezond én lekker’ en ‘verantwoord én betaalbaar’, streeft PLNT ernaar dat iedere consument kan genieten in het hier en nu, maar met aandacht voor wat belangrijk is voor toekomstige generaties en de planeet.Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page