top of page

Royals Bakery zoekt vaste locatie in Eindhoven

Imre Konings, oprichter van Royals Bakery, zoekt een vaste locatie in Eindhoven. Dat vertelt Konings aan Vegan Business. Royal Bakery produceert voornamelijk gebak en donuts. “Sinds begin april dit jaar ben ik actief gaan bezorgen in Midden- en Zuid-Nederland”, aldus Konings. Royals Bakery bezorgt standaard elke donderdag en vrijdag in Eindhoven, Den Bosch en omstreken. “Daarnaast ben ik elk weekend in een andere grote plaats, met de daar omheen gelegen dorpjes.”

De komende weekenden vinden bezorgingen plaats in Utrecht (23 mei), Tilburg-Breda (30 mei), Nijmegen (6 juni) en Arnhem (13 juni). Consumenten kunnen producten bestellen via mail of DM op social media. “De start van het bedrijf is snel gegaan, dus ik heb nog geen echte vaste plek, ook nog niet voor verkoop. Momenteel ben ik erg druk om een vaste bakkerij te gaan vestigen in Eindhoven. Ook dit zal geen echte winkel zijn, maar bestellen en afhalen zal wel een stuk makkelijker worden. In de tussentijd probeer ik wel mensen te verblijden met mijn gebak en donuts, dus kom ik het graag bij de voordeur afleveren. Dit is iets wat ik in de toekomst wil behouden.”

‘Mijn grote droom is een eigen theezaakje in de stijl van een 50's highway diner’

Gevraagd naar haar toekomstplannen, zegt Konings: “Ik ben van plan om bij lokale eettentjes, maar vooral koffiezaakjes heerlijke gebakjes te gaan leveren. Waar ik graag mijn succes uit wil halen, is uit 100% plantaardige producten die lijken op ‘echte’ producten, zoals macarons, bonbons en chocolade taarten. Producten waarvan je niet meteen zou denken: dat is vegan. En dat ze misschien zelfs beter smaken dan de ‘echte’. Mijn trots daarin, en wat ook nu het meest wordt verkocht, is de donut. Ik maak vier gevulde donuts, vanille, chocolade, speculoos en jam. Mijn grote droom is een eigen theezaakje in de stijl van een 50's highway diner, met de focus op heerlijke zoetigheden zoals de donuts, high tea's, milkshakes en met een paar ‘maaltijden’, zoals burgers, hotdogs en friet.”


Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page