top of page

The Mayo Sisters gaat samenwerking aan met Crisp

Vanaf vrijdag 19 juni is de mayo van The Mayo Sisters verkrijgbaar bij Crisp, de online supermarkt voor het hogere segment. Dat bevestigt Helen Hissink namens The Mayo Sisters aan Vegan Business.

“Crisp is pas in 2018 begonnen, maar heeft een enorme groei doorgemaakt. Na onze vier locaties in Amsterdam en onze verkooppunten in Rotterdam, Haarlem en Maastricht, zijn we heel blij dat we nu ook online en dus landelijk bij Crisp te vinden zijn”, aldus Hissink.

Onlangs ging The Mayo Sisters een samenwerking aan met Ridam Retail Partners, onderdeel van Ridam Group, een internationaal opererend productie- en groothandelsbedrijf voor marketing van consumptiegoederen. "Daarnaast zijn we bezig met de ontwikkeling van nieuwe smaken mayo die we in Q4 op de markt willen introduceren. Altijd op dezelfde basis, plantaarding en suikervrij. We hebben al onze krachten gebundeld en ook een nieuwe expert op onze social media gezet.”


De mayo van het in Breukelen gevestigde The Mayo Sisters is een plantaardige en suikervrij mayo, bedacht en ontwikkeld door de Amsterdamse zussen Helen en Martine Hissink.

Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page