top of page

‘We hopen op 1 september de eerste box uit te leveren’

Ondernemer Jaïr Cijntje is samen met zijn zus Melisa Cijntje en beste vriend Xander van Riet een crowdfundingcampagne gestart voor Vreetzaam, een platform voor een plant-based lifestyle én volwaardig plantaardige maaltijdboxen. Inmiddels heeft het drietal ruim 800 euro opgehaald van het streefbedrag van 5000 euro. “We hopen op 1 september de eerste box uit te leveren”, zegt mede-oprichter Jaïr Cijntje tegenover Vegan Business.

“Vreetzaam heeft als doel om het mensen zo makkelijk mogelijk te maken om meer plantaardig te eten. Wij zien het als de juiste keuze om diervriendelijk, milieubewust en gezond te eten. Daarvoor willen we een wekelijkse, whole foods plant-based maaltijdbox oprichten. Daarnaast willen we een platform zijn voor plant-based content.” Met het geld van de crowdfuning zal in eerste instantie een prototype box worden gemaakt en de logistiek worden opgezet. Daarna zal uiteraard de Vreetzame box worden gelanceerd. Het geld zal ook worden besteed aan de website, huisstijl, marketing, contentcreatie, productontwikkeling en het inhuren van de juiste mensen.


“Onze inzamelingsactie is tweeledig; mensen kunnen doneren en de prototype box pre-orderen. Doneren wil zeggen dat je bijdraagt aan het startkapitaal van Vreetzaam. Pre-orderen wil zeggen dat je vooraf een prototype Vreetzame box besteld. Daar gelden de donatievoordelen níet voor. Je kunt natuurlijk ook doneren én pre-orderen.”


Volg Vreetzaam op social media:

Bekijk hier de crowdfundingpagina:

Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page