top of page

Coronacrisis stuwt verkoop e-book Sisters about Food

De verkoop van het in april verschenen e-book Plantaardig met Sisters about Food is boven verwachting. Dat komt volgens auteurs Eline en Nadine Blom door de coronacrisis. “Ons e-book kwam vlak na de eerste coronamaatregelen uit”, vertelt Nadine aan Vegan Business. “Doordat mensen vaker thuis zitten, hebben ze ook meer tijd om uitgebreid te koken en vaker plantaardige recepten uit te proberen.” Eline Blom vult aan: “We vermoeden dat dit heeft bijgedragen met het aantal verkopen en hadden in eerste instantie niet gedacht dat het e-book zo goed verkocht zou worden.”

Via Sisters about Food bieden de plantaardig diëtisten Nadine en Eline Blom dieetbegeleiding, workshops en lezingen, waarin eerlijke, duurzame en plantaardige voeding centraal staat en gepromoot wordt. Ze zijn beiden gediplomeerd voedingsdeskundige en diëtist met ieder hun eigen expertise met een gezamenlijk doel om mensen te begeleiden naar een gezonde voedings- en levensstijl, waarbij de nadruk op gezonde en duurzame voeding ligt. Met het e-book delen de zussen hun kennis omtrent plantaardige voeding op basis van gefundeerde wetenschap.

‘Dit boek is heel laagdrempelig, maar ook zeker geschikt voor mensen die al veel langer vegan eten’

“Het doel van het e-book Plantaardig met Sisters about Food is dan ook om mensen te helpen om de eerste stappen te kunnen zetten richting een plantaardig/veganistisch eetpatroon op een gezonde en verantwoord manier”, vertelt Eline. “Het e-book legt goed uit hoe je dierlijke producten vervangt en waar je op moet letten. Zowel op basis van smaak als op voedingswaarde.” Nadine vertelt dat daarnaast ook voedingssuppletie aan bod komt. “Het e-book biedt eigenlijk alle handvatten waarmee je dagelijks een smakelijke dagmenu kunt samenstellen. Er staan checklists in, maar ook inspiratielijsten voor bijvoorbeeld de lunch en je boodschappen. Tot slot staan er ook heerlijke recepten in. Met ons doel om plantaardige voeding de nieuwe norm te maken, vonden wij dat meer mensen toegang moeten krijgen tot goede ‘evidence based’ informatie. Dit boek is heel laagdrempelig, maar ook zeker geschikt voor mensen die al veel langer vegan eten.”

Het boek is te bestellen voor € 15,95 via: https://www.sistersaboutfood.com/ebook.

Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page